Hartge H50 V10

După ce a fost prezentat în cadrul Essen Motor Show din 2005, monstrul Hartge H50 V10, bazat pe BMW Seria 3 Coupe, poate fi de acum livrat doritorilor.

Hartge H50 V10 Hartge H50 V10
După cum se ştie, Hartge este un fin specialist al maşinilor BMW, pe care le modifică discret şi cu stil. Astfel, BMW Seria 3 Coupe primeşte un kit exterior complet, ceea ce presupune un spoiler frontal modificat, garnisit cu grile împletite, dar şi praguri laterale profilate aerodinamic sau un mini-eleron pe portbagaj, fără a denatura linia elegantă a coupe-ului.

Cele două perechi ale evacuării din inox îl pun în gardă pe privitor, deoarece sub capotă regăsim un monstru: motorul V10 de pe M5 dezvoltă 550 CP şi un cuplu de 520 Nm, fiind cuplat la o cutie de viteze SMG cu 7 trepte. Pentru a putea struni această forţă, puntea spate a fost ranforsată, iar suspensiile sunt reglabile. Puterea este transmisă prin roţi de mari dimensiuni, cu un design specific Hartge: jantele de 20" sunt încălţate cu pneuri Continental de 245/30 ZR20 pe faţă, respectiv 295/25 ZR20 pe spate.

La interior predomină inserţiile de carbon şi inscipţiile Hartge, iar vitezometrul este gradat până la 300 km/h, pentru cei care vor să împingă maşina la extrem.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.