Hartge Tuning Program

Specialistul Hartge a pregătit pentru noul M3 o paletă largă de accesorii menită să-l personalizeze după gustul noului proprietar.

Hartge Tuning Program Hartge Tuning Program
Noua generatie M3 E92 dotată cu V8-ul de 420 CP a primit de curând o serie de modificări de la tunerul german Hartge. Acesta a umblat la ECU, eliminând limitarea de viteză electronică, a adăugat un mic eleron pe capacul portbagajului şi oferă noi jante şi o carcasă din fibră de carbon pentru oglinzile exterioare. În interior asistăm la alte inserţii din fibră de carbon, aluminiu şi piele, de la consola centrală pănă la măciuca schimbătorului de viteza şi levierul frânei de mână.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.