Hennessey 20th Anniversary Chevrolet Camaro cu 650 CP

Cu ocazia împlinirii a 20 de ani de existenţă, tunerul american Hennessey îşi face un cadou frumos: o ediţie de numai 20 de exemplare Chevrolet Camaro Hennessey 20th Anniversary.

Hennessey 20th Anniversary Chevrolet Camaro cu 650 CP Hennessey 20th Anniversary Chevrolet Camaro cu 650 CP

Credeaţi că noul Chevrolet Camaro ZL1, cu cei 580 CP ai săi, este exclusivist? Nicidecum: tunerul american Hennessey vine cu o versiune şi mai puternică, dar şi mai rară, deoarece urmează a fi produse doar 20 de exemplare Chevrolet Camaro Hennessey 20th Anniversary.

Adaptând un compresor mecanic motorului V8 de 6,2 litri şi 442 CP de pe Camaro SS, Hennessey creşte puterea maşinii până la 650 CP/6.300 rpm, ceea ce presupune şi performanţe mult mai bune: 3,7 secunde pentru demarajul 0-60 mph (0-97 km/h) sau un demaraj de 11,7 secunde pe sfertul de milă.

Ediţia specială Hennessey 20th Anniversary se remarcă, în primul rând, prin tratamentul "Black on Black" al caroseriei, programul de personalizare urmând a fi disponibil atât pentru versiunea coupe, cât şi pentru cea cabrio. Printre elementele distinctive ale acestei ediţii aniversare remarcăm splitterul frontal "CarbonAero", pragurile laterale noi, jantele monobloc şi suspensia mai coborâtă, în timp ce în interior vor fi montate plăcuţe cu numărul de ordine.

Chevrolet Camaro Hennessey 20th Anniversary va fi oferit la preţuri foarte atractive pentru puterea afişată: 79.500 USD pentru coupe, respectiv 84.500 USD pentru cabrio (preţuri valabile în SUA).

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.