Honda Civic by Mugen

Prezenţa tunerului de casă Honda la Salonul Auto de la Moscova ne dă de bănuit. Ce să însemne asta?

Honda Civic by Mugen Honda Civic by Mugen

La salonul auto de la Moscova Mugen Motorsports a venit cu un Civic hatchback pregătit astfel încât să semene destul de mult cu varianta sedan Mugen RR prezentată anul trecut. Iar un producător nu vine pe continentul european decât dacă are ceva interese. Cu o creştere a vânzărilor mărcii Honda pe bătrânul continent, nu este exclus astfel să vedem şi o hoardă de tuneri năvălitori ce se vor inghesui să ofere posibilităţi de modificări estetice şi tehnice.

Iar Mugen, ca tuner oficial, va avea binenţeles prioritate. Să aşteptăm atunci anunţul oficial de intrare pe piaţa europeană.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.