Honda Civic Type-R INGS

Specialistul nipon INGS a pregătit un pachet complet de accesorii pentru versiunea sedan a japonezei Honda Civic Type-R.

Honda Civic Type-R INGS Honda Civic Type-R INGS

Japonezii de la INGS au evitat să ofere pachete de modificări la motorul K20A de 2.0 litri i-VTEC de 221 CP, preferând să se axeze mai mult pe îmbunătăţirile aerodinamice şi cele de la nivelul şasiului. Aderenţa modelului a fost crescută prin echiparea acestuia cu jante de 18 inch INGS Sport TS06 încălţate cu gume Bridgestone Potenza RE-01R de 255/35 R18 pe faţă şi 225/40 R18 pe spate.


Suspensia a fost înlocuită cu una Endless Zeal Function X iar puterea de frânare a fost mărită datorită etrierelor cu şase pistonaşe pe faţă. În interior au fost montate centuri de siguranţă Takata MPH-340R iar la exterior modificările includ o evacuare 5Zigen, spoilerele noi, praguri mărite şi un imens eleron montat pe capota spate.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.