Honda Galpin Accord Coupe

Ediţia de anul acesta SEMA s-a desfăşurat atât de rapid încât mulţi producători nici măcar nu au avut timp să dea drumul comunicatelor de presă.

Honda Galpin Accord Coupe Honda Galpin Accord Coupe

Pielea din nou la modaDin această cauză tot ce va putem spune despre acest model Honda expus în cadrul SEMA este ceea ce puteţi şi voi observa din pozele disponibile. Avem o capotă din fibră de carbon, un portbagaj realizat din acelaşi material, jante de aliaj de dimensiuni generoase cu un se de gume cu talon mic, eleron spate şi ţevi de esapament foarte mari.

În ceea ce priveşte modificările din interior, vă lăsăm pe voi să le descoperiţi. Iar sub capotă, mister.

 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.