HSK Mitsubishi EVO X

Noul EVO X a fost upgradat până la 382 CP, aducând aminte de vechiul FQ 400.

HSK Mitsubishi EVO X HSK Mitsubishi EVO X
HSK Mitsubishi EVO XLupta între tuneri se duce la cel mai înalt nivel. După ce săptămâna trecută v-am prezentat noua Subara Impreza de la Perrin de 385 CP, acum este momentul să vă aducem la cunoștință și concurența pe măsură. Tunerii de la HSK s-au ocupat de noul EVO X, având grijă să abunde în forță și agresivitate.

Motorul de 2.0 litri dezvoltă 382 CP la 6.230 rpm, o putere impresionantă pentru cilindreea cu care a fost inzestrat de către inginerii Mitsubishi. Acest lucru s-a realizat prin intermediul unei admisii îmbunătățite, a softului de management al motorului modificat și grație unei turbine de supraalimentare mai potentă. În funcție de adâncimea portofelului fiecărui pasionat, HSK poate monta o suspensie adaptată mai bine pretențiilor sportive, un kit aerodinamic si jante de 19 inch cu gume Advan 265/30R19.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.