Hummer H3 GT V8 Alpha by GeigerCars

Dacă vrei să ai o maşina americană puternică şi ecologică trebuie să apelezi tot la europeni. Mai exact la GeigerCars.

Hummer H3 GT V8 Alpha by GeigerCars Hummer H3 GT V8 Alpha by GeigerCars

Hummer H3 este fratele cel mic din familia constructorului american, însă deşi are o putere mai mică este şi mai uşor şi mai ieftin la tuning. Experţii germani de la Geigercars, ce au tunat anul trecut un H2 până la 700 CP, au decis să-şi îndrepte atenţia şi spre H3. SUV-ul de 2,3 tone a primit modificări la propulsorul V8 de 5,3 litri ce a ajuns acum la o putere de 300 CP, cu 58 mai mult decât versiunea de serie.


Cu un nou soft al injecţiei, filtru de aer sport şi evacuare performantă, H3 poate ajunge acum la o viteză maximă de aproape 200 de km/h. Suspensia a fost coborătă iar sistemul de frânare a fost şi el redimensionat pentru a face menţine monstrul pe şosea cât mai bine. Exteriorul este marcat de jantele imense de 23 de inch, opţional clienţii putând opta pentru unele de 24 de inch cu pneuri late de 305 mm. În interior regăsim scaune din piele, accesorii din fibră de carbon, DVD playere montate în tetiere dar şi o butelie de gaz în portbagaj. Cu doar 40 de euro se pot încarca aproximativ 75 de litri de GPL, fiind o metoda eficientă de reducere cu 20% a emisiilor de CO2.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.