Irmscher face din Opel Insignia OPC un break rapid. Foarte rapid

Nemţii de la Irmscher au lucrat la breakul Opel Insignia OPC Sports Tourer, iar rezultatul e cât se poate de interesant.

Irmscher face din Opel Insignia OPC un break rapid. Foarte rapid Irmscher face din Opel Insignia OPC un break rapid. Foarte rapid

Opel Insignia OPC Sports Tourer e, după cum probabil ştii deja, varianta sportivă a breakului mediu de la Opel. În formă standard, Insignia OPC Sports Tourer pune pe pământ 330 CP, însă nemţii de la Irmscher s-au gândit că o familie poate avea oricând nevoie de mai multă putere, aşa că s-au pus pe treabă şi au făcut ceea ce se numeşte is3 Bandit.

E tot o Insignia, evident, dar acum motorul V6 de 2,8 litri dezvoltă 370 CP şi 600 Nm, suficient pentru un sprint de la zero până la 100 km/h în doar 5,9 secunde.

Ca să crească puterea, studioul german de tuning a lucrat la turbocompresor, răcire, admisie şi evacuare, iar rezultatele se văd (cel puţin pe hârtie).

În privinţa aspectului exterior, breakul pregătit de Irmscher a primit o vopsea verde asemănătoare cu celebrul British Racing Green, jante de 20 de inci şi câteva adăugiri discutabile la spoilere şi praguri laterale. 

Pozele oficiale (care nu sunt chiar grozave) te aşteaptă în galerie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.