Jaguar XF by Arden

Autor: Oraan Mărculescu 14 aug. 2008 Tuning auto

Frumusete britanicaArden a venit cu primele două poze ale noului proiect Jaguar XF AJ 21 ca avanpremieră a lansării oficiale a modelului. Estetica acestuia este pusă în evidenţă de spoilerul nou cu LED-uri pe post de lumină de poziţie, guri de aerisire în spatele pragurilor, un difuzor spate şi un set de ieşiri de evacuare integrate în acesta.

Grila faţă a fost mărită, ca de asemenea şi jantele, până la diametrul de 21 de inch, iar interiorul nu a scăpat nici el modificărilor. Sau cel puţin asta spun cei de la Arden. În ceea ce priveşte partea tehnică, tunerul s-a întrecut pe sine. Mai mult decât un simplu chip tuning, modificările aduse cuprind o cilindree mărită de la 4,2 la 4,5 litri, V8 supraalimentat câştigând aproape 25% în plus la putere, ce se apropie acum de 550 CP. Suficient cât să bată la uşa maestrului M5 pentru o mică repriză de măsurare a forţelor.

Dar tunerul german vine cu modificări tehnice şi pentru restul gamei, oferind o creştere a cilindreei de la 4,2 la 4,5 atât pentru modelul aspirat cât şi pentru cel supraalimentat. Astfel, puterea maximă creşte cu 80 CP până la 380, respectiv 500 CP. În cazul propulsorului V6 de 2,6 litri diesel, Arden propune o putere mărită de la 207 la 250 CP.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide