Je Design Audi Q7 S Line

Audi Q7 S Line reprezintă practic un tuning de casă realizat de germani pentru vârful de gamă în materie de SUV. Je Design a hotărât că nu e suficient.

Je Design Audi Q7 S Line Je Design Audi Q7 S Line

Audi Q7 mnai agresivNoul Audi Q7 S-Line modificat de cei de la Je Design vine cu un nou kit estetic exterior, o gardă la sol micşorată şi modificări de ordin tehnic importante. În primul rând putem remarca noile spoilere, mai agresive, cel din spate integrând într-un mod armonios cele patru ţevi de eşapament, un eleron spate cu se continuă cu extensii pe stâlpii din spate plus jante de 22 de inch vopsite în negru.

Pentru o agresivitate crescută se pot comanda şi distanţiere pentru roţi cu aripi evazate aferente plus modificarea suspensiei în mod electronic, ce reduce garda la sol pentru o manevrabilitate crescută. În ceea ce priveşte însă modificările de ordin tehnic, cei de la Je Design nu ne-au furnizat încă detalii, însă ne aşteptăm la motoare mai potente.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.