Jeep Wrangler Unlimited Ultimate by Mopar

Varianta lungă a noului Jeep Wrangler capătă un aspect mai distins, garnisit cu elemente cromate specific americane şi cu accesorii off-road profesioniste.

Jeep Wrangler Unlimited Ultimate by Mopar Jeep Wrangler Unlimited Ultimate by Mopar
Maşina se evidenţiază în primul rând prin vopseaua experimentală "Liquid Charcoal Pearl Coat", care pune foarte bine în evidenţă elementele cromate Mopar.

Suspensia este ridicată cu 3", iar pneurile mud terrarin provin de la specialistul BF Goodrich, având nu mai puţin de 35" şi încălţând jante Alcoa Forged de 18". Motorul este un HEMI de 4,8 litri (392 cubic inches), iar interiorul este complet schimbat ca aspect, datorită combinaţiei de tapiţerie şi piele "black & orange", dar şi multitudinii de gadgeturi multimedia şi ecrane LCD.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.