Kahn Cosworth Sport 300

80 de exemplare din modelul Kahn Cosworth Sport 300 au fost comandate de familia regală saudită.

Kahn Cosworth Sport 300 Kahn Cosworth Sport 300

Cosworth face baniiAlzal Kahn, CEO la Kahn Design, a încercat să readucă în lumina reflectoarelor numele Cosworth, iar eforturile sale au fost răsplătite cu o primă comandă majoră din partea casei regale saudită. Aceasta a comandat 80 de exemplare din noul model semnat Kahn Design, realizat pe baza unui Land Rover Range Rover ce va fi expus pentru prima oară mâine la showul MPH din Londra.

Interesantă este motivaţia arabilor oferită pentru cumpărarea noilor modele: "acestea au fost cumpărate pentru membrii familiei pentru că pe străzi s-a întors Cosworth şi vrem să avem maşinile înaintea tuturor."


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.