Kahn Design transformă Range Rover Evoque cu pachetul Dark Tungsten

Autor: Tudor Rus 20 aug. 2012 Tuning auto

Aşa cum sugerează titlul pachetului, Evoque Dark Tungsten este alt nume greu preparat de britanicii de la Kahn Design. Tonul metalic emanat de maşină se datorează materialelor şi elementelor de design folosite atât la nivel de exterior cât şi de interior, care îl diferenţiază evident de modelul standard.

Era şi firesc ca vopseaua aplicată pe kitul exterior Aero să fie de o nuanţă închisă, metalică. Complementar, specialiştii de la Kahn Design au instalat un spoiler faţă cu grilă şi prize de aer proprii, praguri laterale cu look sportiv şi un spoiler spate cu difuzor vopsit în negru mat. Aspectul părţii din spate este definitivat de eleronul amplasat între plafon şi lunetă precum şi de evacuarea dublă centrală. Plusul de design este conferit de jantele model RS600 de 22 inci în formă de stea, îmbrăcate cu un strat de vopsea gri mat.

Nici interiorul nu a fost lăsat la voia întâmplării, cei de la Kahn Design ocupându-se în detaliu şi de acest aspect. Dovada o face tapiţeria din piele neagră, cu inserţii Alcantara de culoare neagră şi gri. Consola centrală a fost concepută din fibră de carbon, iar pe uşi au fost inserate elemente decorative din oţel inoxidabil. Şi acum partea interesantă: conform tunerului, preţul pentru care Evoque Dark Tungsten poate ajunge în garajul clienţilor este de 55.975 lire.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide