Kicherer RSStreet - Audi RS6 deghizat

Audi RS6 a devenit o atracţie majoră pentru majoritatea tunerilor, ce se inghesuie, de la mic la mare, să modifice bolidul german.

Kicherer RSStreet - Audi RS6 deghizat Kicherer RSStreet - Audi RS6 deghizat

Nici interiorul nu a scapat nemodificatDe data aceasta este rândul celor de la Kicherer, un tuner nu foarte cunoscut. Dar modelul modificat îl ştiţi foarte bine: Audi RS6, cel mai puternic break. Exteriorul a fost modificat prin vopsirea în două tonuri de culoare, jante de 22 de inch, un spoiler faţă nou şi un difuzor spate din fibră de carbon ce integrază noul sistem de evacuare cu patru ieşiri.

În ceea ce priveşte partea tehnică, avem o serie de modificări la motor, nespecificate în clar de Kicherer, ce măresc puterea motorului până la 700 CP, cuplul atingând şi el 780 Nm, probabil limitat din motive de rezistenţă a materialelor. Performanţele sunt pe măsură, chiar dacă puţin cam slabe, având în vedere puterea maximă: 0-100 km/h în 4,2 secunde, 0-200 km/h în 13 secunde şi o viteză de top de 280 km/h.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.