Kitsch sau ultima modă? Tu decizi, noi ne abţinem

Imprimantă pentru cauciucurile maşinii tale

Kitsch sau ultima modă? Tu decizi, noi ne abţinem Kitsch sau ultima modă? Tu decizi, noi ne abţinem

Pneurile unei maşini au un rol funcţional bine definit, asigurând performanţa şi securitatea. Până acum, aproape nimeni nu s-a gândit la personalizarea lor - deşi unii ne mai amintim de moda de acum multe zeci de ani, cu acele maşini care aveau cauciucuri cu marginea vopsită în alb.

Iată că specialistul în vopsele LAC s-a gândit la o idee îndrăzneaţă: imprimanta de... cauciucuri. Adică un dispozitiv gândit special pentru ”tipărirea” diverselor desene sau modele pe flancurile pneurilor, care aduc astfel un plus de originalitate maşinii.

Evident, efectul este cu atât mai pregnant cu cât pneurile au un talon mai mare, deci sunt de evitat pneurile destinate maşinilor sport. Mai degrabă proprietarii de maşini offroad vor ieşi în evidenţă, dacă ne gândim că, în general, cauciucurile destinate SUV-urilor oferă o suprafaţă laterală mai generoasă.

Cât despre desenele sau modelele pe care le vrea fiecare pe roţi, vă lăsăm pe voi să vă puneţi ”la treabă” imaginaţia. E cineva interesat de aşa ceva, totuşi?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.