Lamborghini Gallardo by Heffner

Heffner nu este fondatorul Playboy, ci un tuner american care a dus Lamborghini Gallardo aproape de pragul celor 1.000 de cai. Efectul asupra bărbaţilor este însă similar în cazul celor doi tizi...

Lamborghini Gallardo by Heffner Lamborghini Gallardo by Heffner

Jason Heffner este specializat în doparea supercarurilor, şi când vorbim de dopare, ne referim deja la puteri exprimate cu 4 cifre şi acceleraţii fulminante. Modelul de faţă pare un "alt" Lamborghini Gallardo, uşor preparat, fără prea mult dramatism. Dar, de fapt, avem în faţă un taur aproape supersonic, animat de numai puţin de 930 CP.

Pentru a ajunge la asemnea putere partea mecanică a fost masiv modificată, în prim plan aflându-se doua unităţi turbo răcite cu apă, secondate de modificarea pistoanelor, a axei cu came, înlocuirea injectoarelor cu unele cu debit mai mare. Pentru a face faţă puterii adiţionale, ambreiajul a fost înlocuit cu unul de sarcină mare şi intercooler-ele au devenit omniprezente.

La nivelul caroseriei, capota motorului este fabricată din fibră de carbon,iar difuzorul şi eleronul sunt grefate de pe versiunea Superleggera. De asemenea, eşapamentul a fost radical schimbat pentru a asigura coloana sonoră potrivită pentru herghelia de multe sute de cai.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.