Lamborghini Gallardo LP560 by IMSA

Tunerul german s-a ocupat de noul Lamborghini Gallardo LP560, aducând modificări la partea tehnică dar şi la cea estetică.

Lamborghini Gallardo LP560 by IMSA Lamborghini Gallardo LP560 by IMSA

Lamborghini Gallardo LP560 by IMSAIMSA este un tuner din Germania specializat pe Audi şi, de când Lamborghini este în curtea constructorului german, pe modelele cu taur pe capotă. Comunicatul de presă ataşat pozelor este unul foarte spartan, din motive pe care nu le înţelegem. Tot ce aflăm este că modelul cu facelift  Lamborghini Gallardo LP560 a primit un nou set de jante, fără a se preciza mărimea acestora.

Suspensia sport şi spoilerul spate din fibră de carbon sunt şi ele pe lista modificărilor, alături de un nou sistem de evacuare care nu doar gâdilă într-un mod mai delicat timpanul ocupanţilor, dar îi oferă şi pilotului un plus de putere de 24 CP, până la suma totală de 584 CP.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.