Lamborghini Murcielago Spyder GTR by IMSA

Se ia un Lamborghini Murcielago Roadster, se modifică agresiv şi cu stil şi se obţine un model unicat: IMSA GTR Spyder. Sau un Lambo mai rapid decât maşina de serie LP640 Roadster!

Lamborghini Murcielago Spyder GTR by IMSA Lamborghini Murcielago Spyder GTR by IMSA

Doar 3,3 secunde pana la 100 km/hNu este prima oară când tunerul german IMSA se ocupă de un Lamborghini Murcielago - ultima oară a fost vorba chiar de Lamborghini Murcielago LP640. De această dată, tunerul german s-a ocupat de versiunea Roadster, care a primit un upgrade foarte serios.

Puterea maşinii ajunge acum la 708 CP, ceea ce propulsează noul Lamborghini IMSA Spyder GTR până la 100 km/h în doar 3,3 secunde (cu 0,1 secunde mai rapid decât modelul de serie Lamborghini Murcielago LP640), iar viteza maximă depăşeşte cu puţin bariera celor 350 km/h.

Piele si carbon orange in interiorUpgrade-ul de putere este însoţit de un nou kit exterior, care abundă în detalii din fibră de carbon: difuzor spate, spoilere modificate sau fante de aerisire regândite. Zgomotul motorului este îmbunătăţit prin adoptarea unei noi evacuări, cu o supapă controlată din interior. La nivel estetic, mai sunt de remarcat jantele negre speciale, precum şi interiorul din piele şi inserţii de carbon orange.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.