Lamborgini Gallardo by Cosa Design

Cei de la Cosa Design propun un program de tuning ce aduce noului Lamborghini Gallardo atât un upgrade estetic cât şi un plus de putere.

Lamborgini Gallardo by Cosa Design Lamborgini Gallardo by Cosa Design

Cu ajutorul tunerului german, Lamborghini Gallardo se poate lăuda cu un look aproape la fel de agresiv ca cel al lui Reventon. Body-kit-ul format dintr-un spoiler faţă modificat, un difuzor spate redesenat, praguri laterale speciale şi un eleron extrem de mare plasat în partea posterioară, nu face decât să-i dea maşinii un aspect şi mai sportiv.

În urma tratmentului aplicat bolidului italian, puterea motorului V10 de 5.0 litri creşte de la 500 la 540 CP. Jumătate din puterea adăugată propulsorului i se datorează noului sistem de evacuare din oţel inoxidabil. Suspensia a fost schimbată cu una reglabilă, iar sistemul de frânare a devenit şi el mai eficient datorită noilor etriere cu 6 şi 8 pistonaşe.

Tunerul Cosa Design mai echipează Lamborghini-ul şi cu jante de 20 inch ce vin încălţate cu pneuri Continental Sport Contact de 245/30 R20 pe faţă şi 295/25 R20 pe spate.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.