Lexus GS 460 by Five Axis

Lexus vine la SEMA cu multe noutăţi. Una dintre ele este un GS 460 puternic modificat de cei de la Five Axis.

Lexus GS 460 by Five Axis Lexus GS 460 by Five Axis

Parte frontala agresivaLexus nu este un client vechi al show-ului american, fiind anul acesta la a doua participare. Principalul punct de atracţie va fi asigurat de un GS 460 tunat de Five Axis, la care putem să admirăm un kit estetic foarte agresiv, cu spoilere schimbate, praguri mărite şi un set de jante de dimensiuni generoase cu 5 spiţe.

Tot la SEMA vom vedea şi Project IS F care se întoarce la Las Vegas cu un motor V8 puternic modificat, ce are acum 5,75 litri şi mulţi cai putere. Tot la standul Lexus vor mai fi expuse încă patru modele IS F unice plus un LX 570 creat de Icon 4x4 Design.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.