Lexus IS-F tunat pentru SEMA Show

Modelul tunat, cu cei 600 CP ai săi şi cu tehnologie de ultimă generaţie va produce cel puţin un mic cutremur în Las Vegas.

Lexus IS-F tunat pentru SEMA Show Lexus IS-F tunat pentru SEMA Show

Lexus IS-F tunat de ArtisanFox Marketing şi tunerul Artisan vor să demonstreze că atunci când vine vorba de maşini tunate trebuie şi să fie luaţi în considerare. Modelul pe care îl vor expune la show-ul auto de la Las Vegas, SEMA, este un Lexus IS-F cu un motor care dezvoltă peste 600 CP şi cu roţi de 20 inci. Motorul V8 twin turbo are pistoane de ultimă generaţie şi o capacitate de 5 litri. Radiatorul Mishimoto şi sistemul de evacuare Artisan fac parte din modificările aduse maşinii.

Spoilerul faţă, barele de protecţie şi fusta laterală îi oferă maşinii o imagine mult mai robustă. Farurile, grila faţă şi emblemele vor fi vopsite în negru, oferind maşinii aurii o imagine mai agresivă. Cine va fi cel mai periculos IS-F de la SEMA nu vom afla decât în noimbrie când va avea loc show-ul.

VEZI TOATE ANUNŢURILE LEXUS

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.