Lexus IS Wald

Wald International propune un kit exterior discret pentru gama Lexus IS, însă nu se ocupă şi de modificări tehnice. Ceea ce chiar nu este o problemă.

Lexus IS Wald Lexus IS Wald
Până când versiunea de top Lexus IS-F va fi disponibilă spre vânzare, puteţi apela la Wald International pentru a spori agresivitatea vizuală a IS-ului propriu. Tunerul oferă noi spoilere faţă/spate şi praguri profilate aerodinamic, împreună cu un set de jante de 19" Portofino, finisate în argintiu. Pentru un plus de prestanţă, versiunea Executive Line constă dintr-o vopsea neagră specială, iar ornamentele cromate sunt înlocuite cu unele de asemenea negre. Kitul este disponibil pentru versiunile IS 250 şi IS 350.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.