Lexus LS by JOB Design

Autor: Cosmin Iordache 18 mart. 2008 Tuning auto

Lexus LS este un model adresat, în general, celor care se află în fruntea multinaţionalelor şi oamenilor de afaceri ce îşi doresc o declaraţie neostentativă a statutului, dar totuşi impozantă. Cei de la JOB Design fac, însă, tot posibilul ca posesorul de LS să nu treacă neobservat, mai ales dacă îşi asortează limuzina preparată cu multă platină purtată în loc de cravată.

După ce a trecut prin mână casei nipone de tuning, specializată în prepararea modelelor Toyota şi Lexus, nava amiral Lexus devine echivalentul lui Jay Z în lumea automobilistică. Metamorfoza modelului a fost posibilă prin coborârea gărzii la sol, montarea unor jante cromate Varianza Schwert SC1 cu spiţe duble, cu dimensiunea de 22 de inchi. Spoilerele sunt, de asemenea, redesenate, cel din spate având încastrat un difuzor. Pragurile ample accentuează tema low-rider şi vor fi un motiv în plus pentru a evita drumurile din România.

Preţurile pe piaţa americană încep de la 1.500 de dolari, un chilipir pentru cei care îşi permit un Lexus LS. Kitul poate fi montat chiar şi pe varianta hibridă, LS600h, pentru ecologiştii cu o puternică cultură urbană.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide