Lexus LS by JOB Design

JOB Design dezbracă Lexus LS de caracterul business şi îl pregăteşte pentru a deveni următoare vedetă a videoclipurilor hip-hop.

Lexus LS by JOB Design Lexus LS by JOB Design
Lexus LS este un model adresat, în general, celor care se află în fruntea multinaţionalelor şi oamenilor de afaceri ce îşi doresc o declaraţie neostentativă a statutului, dar totuşi impozantă. Cei de la JOB Design fac, însă, tot posibilul ca posesorul de LS să nu treacă neobservat, mai ales dacă îşi asortează limuzina preparată cu multă platină purtată în loc de cravată.

După ce a trecut prin mână casei nipone de tuning, specializată în prepararea modelelor Toyota şi Lexus, nava amiral Lexus devine echivalentul lui Jay Z în lumea automobilistică. Metamorfoza modelului a fost posibilă prin coborârea gărzii la sol, montarea unor jante cromate Varianza Schwert SC1 cu spiţe duble, cu dimensiunea de 22 de inchi. Spoilerele sunt, de asemenea, redesenate, cel din spate având încastrat un difuzor. Pragurile ample accentuează tema low-rider şi vor fi un motiv în plus pentru a evita drumurile din România.

Preţurile pe piaţa americană încep de la 1.500 de dolari, un chilipir pentru cei care îşi permit un Lexus LS. Kitul poate fi montat chiar şi pe varianta hibridă, LS600h, pentru ecologiştii cu o puternică cultură urbană.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.