Lotus Elise tunata de Kahn

Lotus a decis să marcheze aniversarea a 60 de ani de existenţă printr-o ediţie specială. Tunerul Kahn se va ocupa de look-ul noii maşini.

Lotus Elise tunata de Kahn Lotus Elise tunata de Kahn

editie limitata Lotus Elise

Modelul Lotus Elise tunat de Kahn va avea un eleron destul de mare cât să sporească dinamismul maşinii. De asemenea, din body-kit-ul maşinii vor face parte pragurile laterale şi spoilerul faţă. Scaunele vor fi înlocuite cu unele mai sport iar pe tetiere se va regăsi logoul Kahn. Volanul şi consola centrală vor purta şi ele emblema tunerului german.

Lotus Elise tunata de Kahn

Modificările standard ale celor de la Kahn se vor regăsi şi pe Elise, cum ar fi roţi de 19 inci, suspensii noi şi ţeavă de eşapament sport.

Oficial maşina va fi lansată în luna septembrie 2008 şi va fi comercializată prin dealerii englezi ai Dream Machines Lotus.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.