Lumma Design - BMW CLR 750

Un eventual BMW M7 rămâne încă doar o fantasmă. Celor care nu mai vor să viseze, Lumma Design le propune un kit exterior pentru limuzina germană, sub apelativul Lumma BMW CLR 750.

Lumma Design - BMW CLR 750 Lumma Design - BMW CLR 750

Limuzina germanilor, BMW Seria 7, a devenit în timp mai masivă, dar a reuşit să păstreze un stil dinamic. Cu toate acestea, nu suficient de dinamic, mulţi tuneri considerând că au un cuvânt greu de spus în ce priveşte aspectul.

Este şi cazul tunerului Lumma Design, care deja s-a făcut remarcat prin modificările aduse lui BMW M5 - remember Lumma M5 CLR 730 RS şi kitul estetic având componente din fibră de carbon? Ei bine, şi pentru noua creaţie BMW CLR 750 s-a apelat la acelaşi meniu: fibra de carbon.

Lumma BMW CLR 750 - kit estetic mai agresiv pentru Seria 7

Partea frontală a maşinii degajă acum o agresivitate nemascată, principalul "vinovat" fiind spoilerul puternic modificat. Acesta este modelat în stil Motorsport, fanta centrală amintind de M3, iar prizele din lateral includ atât proiectoarele de ceaţă, cât şi baghete LED, în partea inferioară - reiese o combinaţie interesantă cu soluţia specifică BMW, angel eyes.

Pentru a sublinia sportivitatea, grila centrală renunţă la orice ornament cromat, cei doi "rinichi" fiind acum acoperiţi cu fibră de carbon. De asemenea, privită din faţă, Seria 7 este mai lată, datorită pasajelor mai mari pentru roţi. De remarcat fantele verticale, plasate în faţa roţilor frontale, dar şi a celor din spate.

In spate, Lumma CLR 750 atrage atentia prin evacuari si difuzor

Vorbind de roţi, acestea beneficiază de jante de nu mai puţin de 22 inch, vopsite în negru, dar cu marginea exterioară cromată. Pneurile sunt furnizate de Vredestein, având dimensiuni de 265/30 ZR 22 în faţă, respectiv 295/25 ZR 22 în spate.

Partea posterioară a maşinii este şi ea modificată pentru a inspira mai multă forţă, atrăgând atenţia cele patru evacuări romboidale, care încadrează un difuzor decent. Pentru o tuşă de exclusivitate, bagheta de pe capota portbagajului nu mai este cromată, ci din fibră de carbon.

Lumma mai personalizează şi alte componente cu acest material: ornamentele de pe portierele faţă, mânerele de deschidere a portierelor sau carcasele oglinzilor exterioare. Interiorul este şi el personalizat: pedalier din aluminiu, covoraşe cu logo "Lumma" sau diverse propuneri de tapţierii şi inserţii.

Lumma CLR 750 beneficiaza doar de modificari estetice, nu si tehnice

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.