Lumma Design - BMW CLR 750

Un eventual BMW M7 rămâne încă doar o fantasmă. Celor care nu mai vor să viseze, Lumma Design le propune un kit exterior pentru limuzina germană, sub apelativul Lumma BMW CLR 750.

Lumma Design - BMW CLR 750 Lumma Design - BMW CLR 750

Limuzina germanilor, BMW Seria 7, a devenit în timp mai masivă, dara reuşit să păstreze un stil dinamic. Cu toate acestea, nusuficient de dinamic, mulţi tuneri considerând că au uncuvânt greu de spus în ce priveşte aspectul.

Este şi cazul tunerului Lumma Design, care deja s-a făcutremarcat prin modificările aduse lui BMW M5 - remember Lumma M5 CLR 730 RS şi kitul estetic avândcomponente din fibră de carbon? Ei bine, şi pentru nouacreaţie BMW CLR 750 s-a apelat la acelaşi meniu: fibrade carbon.

Lumma BMW CLR 750 - kit estetic mai agresiv pentru Seria 7

Partea frontală a maşinii degajă acum o agresivitate nemascată,principalul "vinovat" fiind spoilerul puternic modificat.Acesta este modelat în stil Motorsport, fanta centralăamintind de M3, iar prizele din lateral includ atât proiectoarelede ceaţă, cât şi baghete LED, în partea inferioară - reiese ocombinaţie interesantă cu soluţia specifică BMW, angel eyes.

Pentru a sublinia sportivitatea, grila centrală renunţă la oriceornament cromat, cei doi "rinichi" fiind acum acoperiţi cu fibră decarbon. De asemenea, privită din faţă, Seria 7 este mai lată,datorită pasajelor mai mari pentru roţi. De remarcatfantele verticale, plasate în faţa roţilor frontale, dar şia celor din spate.

In spate, Lumma CLR 750 atrage atentia prin evacuari si difuzor

Vorbind de roţi, acestea beneficiază de jante de nu maipuţin de 22 inch, vopsite în negru, dar cu margineaexterioară cromată. Pneurile sunt furnizate de Vredestein, avânddimensiuni de 265/30 ZR 22 în faţă, respectiv 295/25 ZR 22 înspate.

Partea posterioară a maşinii este şi ea modificată pentru ainspira mai multă forţă, atrăgând atenţia cele patruevacuări romboidale, care încadrează un difuzor decent.Pentru o tuşă de exclusivitate, bagheta de pe capota portbagajuluinu mai este cromată, ci din fibră de carbon.

Lumma mai personalizează şi alte componente cu acest material:ornamentele de pe portierele faţă, mânerele de deschidere aportierelor sau carcasele oglinzilor exterioare. Interioruleste şi el personalizat: pedalier dinaluminiu, covoraşe cu logo "Lumma" sau diverse propuneri detapţierii şi inserţii.

Lumma CLR 750 beneficiaza doar de modificari estetice, nu si tehnice