Mansory Chopster Limited Edition

Pornindu-se de la un Porsche Cayenne Turbo S Mansory a creat ultimul tip de Chopster, un bolid pe patru roţi cu un motor preparat special pentru a furniza curent noilor surse de lumină instalate.

Mansory Chopster Limited Edition Mansory Chopster Limited Edition

Puternic modificatMansory nu se joacă atunci când vine vorba de modificări, noul Chopster fiind cel mai bun exemplu. La exterior remarcăm un plafon coborât cu 6 cm, spoilere schimbate, o caroserie din fibră de carbon şi foarte multe lumini. În interior iar avem fibră de carbon, modificări la nivelul consolei centrale, scaune sport, un plafon din sticlă, două noi monitoare şi piele alcantara la discreţie.

Sub capotă motorul standard V8 de 4,8 litri produce acum 710 CP şi un cuplu de 900 Nm, fapt ce-i conferă modelului o viteză maximă de 302 km/h. Suspensia sport coboară garda la sol cu 45 de mm, în timp ce roţile cu jante de 23 de inch şi pnueri Dunlop Sport Maxx se ocupă de frânarea noului Mansory Chopster Limited Edition împreună cu discuri de 420 mm în faţă şi 375 mm în spate.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.