Mazda 6 Circuit Trial

Mazzda declară că a creat un automobil cu performanţe sportive ridicate dar care nu şi-a pierdut din confortul caracteristic modelului de serie.

Mazda 6 Circuit Trial Mazda 6 Circuit Trial

Scaune RecaroChiar dacă atenţia industriei auto de îndreaptă acum mai mult spre Salonul Auto de la Detroit, japonezii vin cu multe noutăţi la propriul lor show local din Tokyo. Mazda are la standul său chiar multiple modele cu indicativul Circuit Trial: Axela, RX-8, Demio sau mai bine cunoscută la noi ca Mazda 2 şi în final modelul 6.

La acesta putem remarca un bodykit compus din spoilerele faţă şi spate modificate, praguri noi, stickere ce aduc aminte de NFS, scaune Recaro şi un interior sport. Ţinuta de drum a fost ameliorată graţie noilor jante cu pneuri Yokohama conectate la un sistem de frânare mai bun maximizat de o suspensie sport.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.