Mercedes Benz E-Class by Kicherer

Nici nu a ajuns bine în showroomurile din întreaga Europa şi noul Mercedes Benz E-Class poate fi deja modificat de către cei de la Kicherer.

Mercedes Benz E-Class by Kicherer Mercedes Benz E-Class by Kicherer

Jante de 20 inchNoul Mercedes Benz E-Class este văzut de către cei de la Kicherer drept o potenţială sursă de venit, astfel încât aceştia s-au grăbit să vină cu un kit de tuning care să fie disponibil încă de la startul vânzărilor, pentru a garanta un număr maxim de clienţi. Modificările cuprind spoilerele accesorizate cu fibră de carbon, praguri mai late, un difuzor spate cu evacuări dreptunghiulare şi jante de 20 inch.

În interior regăsim de asemenea câteva elemente specfice, marcate în special de sigla Kicherer. Iar la partea tehnică, amintim de creşterea de putere adusă versiunii E500, de la 388 la 430 CP, precum şi de kitul de reducere a gărzii la sol şi diferenţialul cu alunecare limitată.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.