Mercedes Benz SL by Lorinser

Lorinser nu mai are răbdare până la Salonul Auto de la Paris şi a prezentat noul său bolid bazat pe modelul SL la Automechanika Show în Frankfurt.

Mercedes Benz SL by Lorinser Mercedes Benz SL by Lorinser

Un SL foarte agresivSingura imagine pe care ama vut-o până acum era una teaser, cu un Mercedes Benz SL facelift tunat de cei de la Lorinser, dar pitit sub un cearceaf. Deşi principalul eveniment automobilistic al acestui an, Salonul Auto de la Paris, începe în curând, Lorinser a preferat să aibă premieră noii lor creaţii pe teren propriu la Frankfurt.

Acolo a avut loc între 16 şi 21 septembrie Automechanica, o expoziţie internaţională cu piese de maşini, ateliere de reparaţii şi echipament tehnic. Modificările estetice sunt lesne de observat, de aceea suntem mai mult interesaţi de cele regăsite sub capotă. Însă Lorinser a declarat că momentan poate să ne prezinte doar exteriorul, germanii lucrând în acest timp la optimizarea motoarelor curente de pe Mercedes Benz SL. Despre acestea vom afla mai multe în viitor.

VEZI TOATE ANUNŢURILE MERCEDES BENZ.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.