Mercedes C-Class Wagon by BRABUS

Brabus se prezintă la Essen Motor Show 2007 cu noul Mercedes C-Class Wagon, pregătit să impresioneze cu eleganţa sa sportivă.

Mercedes C-Class Wagon by BRABUS Mercedes C-Class Wagon by BRABUS
Pentru modelele cu motoare diesel , specialiştii de la Brabus oferă kit-uri mai speciale, denumite Brabus PowerXtra. Acestea încep cu kit-ul D2 (III) care măreşte puterea unui C200 CDI cu 39 de CP, iar cuplul ajunge la 385 Nm; kitul D3 S, pus pe un model C220 CDI, asigură o creştere a puterii motorului de până la 50 CP, în timp ce cuplul motor ajunge chiar la 480 Nm.

O mare contribuţie la îmbunătăţirea caracteristicilor de conducere vine din direcţia trenului de rulare, datorită jantelor speciale Brabus de 17, 18 sau 19 inchi, împreună cu suspensiile sport Brabus care dau un look mai agresiv. Sistemul de frânare Brabus, valabil în două versiuni, oferă un maxim de anduranţă, oprind în condiţii ridicate de siguranţă bolidul, la viteze mari.

În interior, volanul cu liniile sportive, pedalele din aluminiu şi vitezometrul (care afişează viteza până la 300 km/h), creează o atmosferă cât se poate de sportivă.

Design-ul Brabus îl putem caracteriza în doar două cuvinte: “eleganţă sportivă”, ceea ce se potriveşte ca o mănuşă noului C-Class Wagon.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.