Mercedes CLK63 AMG Black Series by Renntech

Să tunezi un model deja preparat de AMG este un lucru greu. Dar cei de la Renntech au reuşit să facă acest lucru.

Mercedes CLK63 AMG Black Series by Renntech Mercedes CLK63 AMG Black Series by Renntech
Un CLK63 AMG Black Series reprezintă practic vârful tehnologiei germane, o maşină studiată şi dezvoltată până la cel mai mic detaliu, astfel încât este greu de crezut că mai există loc de îmbunătăţiri. Tunerul Renntech a considerat însă că are un cuvânt de spus şi a preluat monstruosul motor de 6,2 litri AMG şi i-a mărit puterea de la 507 la 550 CP, în timp ce cuplul maxim a crescut şi el până aproape de 700 Nm. Aceste modificări au fost posibile graţie folosirii unor noi sistem de admisie şi evacuare şi prin realizarea unui mic chip-tuning.

Mercedes CLK63 AMG Black Series by Renntech"Performanţa în lumea reală se referă mai mult la cuplu, nu la putere crescută la un număr mare de turaţii. Se poate obţine foarte uşor o puterea maximă mare, dar să obţii un răspuns cât mai bun la apăsarea pedalei de acceleraţie şi o acceleraţie îmbunătăţită în gama de mijloc de turaţii este mai greu, şi aici este capitolul unde clienţii vor să se acţioneze."

Pentru o manevrabilitate mai bună, Renntech a montat o suspensie sport, a înlocuit numeroase componente cu unele din fibră de carbon iar aerodinamică este acum la un nou nivel graţie spoilerelor noi, difuzorului spate şi imensului eleron spate.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.