Mercedes S-Class by Asma

Tunerul german Asma a dat o nouă imagine limuzinei Mercedes S-Class. O imagine cu totul diferită.

Mercedes S-Class by Asma Mercedes S-Class by Asma
Denumirea proiectului Eagle II vine de la forma celor două prize de aer frontale, care au o formă de aripi de vultur şi de la vopseaua în două culori a caroseriei.

Jantele din aliaj de 21", cu un design propriu Asma, se integreză perfect în forma caroseriei. Ca la o maşină sportivă care se respectă, dimesiunile anvelopelor pe faţă şi spate sunt diferite: pe puntea faţă sunt montate anvelope de 255 mm, iar pe spate de 295 mm. Pneurile foarte late sunt necesare pentru a asigura o pată de contact suficient de mare pentru controlul celor 425 CP dezvoltaţi de propulsorul V8 de 5,5 litri, iar tracţiunea se realizează prin intermediul unei cutii automate de viteze cu şapte rapoarte.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.