Mercedes SL500 by Carlsson

Vrei o mașină inedită, aranjată de un tuner puțin cunoscut în România? Încearcă un SL500 Carlsson.

Mercedes SL500 by Carlsson Mercedes SL500 by Carlsson
Ce înseamnă să ai un Mercedes SL500 proaspăt cu facelift în marea de asemenea modele din București? Mai nimic. Dar cu un tuning reușit ai putea să te diferențiezi puțin. Tunerul german Carlsson a luat un SL500 și i-a adăugat un strop de performanță, un strop de modificări estetice și unul de sunet, suficient cât să iasă o rețetă reușită.

Mercedes Benz SL 500 By CarlssonV8-ul de 5,5 litri este dirijat de o nouă hartă electronică astfel încât la momentul de glorie să urle cu toți cei 435 CP prin intermediul noului sistem de evacuare cu ieșiri cromate. Cuplul motor este și el crescut la 600 Nm, Carlsson fiind și autorul operațiunii de scoatere a limitării, bolidul fiind acum capabil de o viteză maximă de 293 km/h în timp ce accelerația până la 100 de km/h este realizată în 5,1 secunde.

La exterior mâna tunerului se vede la noile spoilere, grila față modificată și suspensia C-Tronic, ce coboară SL-ul cu 30 de mm, dar care se va regla corespunzător pentru a lasă în situațiile speciale suficient spațiu de manevră pentru lucrul amortizoarelor. Și mai era ceva? Da, jantele sunt și ele modificate, evident, Carlsson venind cu propunerea unora de 19 sau 20 de inch extra-ușoare și cu numeroase spițe.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.