Met-R tunează Porsche Cayenne: Radical Star

A doua generaţie Porsche Cayenne a primit acuzaţii că ar avea un stil cam efeminat. Tunerul Met-R rezolvă cu brio această problemă prin Porsche Cayenne Radical Star.

Met-R tunează Porsche Cayenne: Radical Star Met-R tunează Porsche Cayenne: Radical Star

Cei care conseră că noul Porsche Cayenne arată mai mult a maşină pentru domnişoare decât a SUV sportiv pot apela la tunerul rus Met-R. Care a pregătit un kit deosebit de agresiv pentru Cayenne Turbo.

Porsche Cayenne Radical Star - propunerea tunerului Met-R

Modelul din imagini se numeşte Porsche Cayenne Radical Star, iar termenul "radical" are acoperire deplină, cel puţin din punct de vedere vizual. Şi asta deoarece Met-R s-a concentrat foarte mult pe aspectul cât mai agresiv al SUV-ului german.

Încă de la prima privire asupra botului maşinii, amatorii de maşini sportive vor fi atraşi ca de un magnet de spoilerul redesenat într-un stil mult mai agresiv decât cel al unui Cayenne Turbo de serie. În laterale au apărut acum nişte "branhii" verticale generoase, iar în partea inferioară avem parte de un splitter din carbon, profilat aerodinamic.

Porsche Cayenne Radical Star beneficiaza de un kit exterior foarte agresiv

Spoilerul frontal continuă, de fapt, nişte bosaje mult mai late ale roţilor, care fac lăţimea maşinii să fie cu 100 mm mai mare decât la modelul de serie. Bineînţeles că aceste bosaje sunt completate armonios de praguri mai late, dar, interesant, destul de simpliste, care lasă evidenţiate jantele mari, cu 5 spiţe, de cel puţin 20".

În spate, caracterul sportiv al lui Cayenne Radical Star este asigurat de un mare şi negru difuzor, realizat din fibră de carbon şi care scoate în evidenţă cele 4 evacuări generoase, din inox, îndreptate în sus (un lucru destul de rar întâlnit).

Porsche Cayenne Radical Start: elemente din fibra de carbon, garda coborata, aspect sportiv

Pe hayon a fost adoptat un eleron ceva mai mare, realizat tot din fibră de carbon, în timp ce bosajele roţilor din spate găzduiesc fante pentru evacuarea căldurii de la sistemul de frânare.

Motorul turbo V8 nu a rămas nici el neatins, dar, în acest caz, nu vorbim de un upgrade exagerat al puterii, care creşte cu numai 64 CP, puterea maximă ajungând la 564 CP, graţie resoftării unităţii electronice. Punând la socoteală şi garda la sol coborâtă foarte mult, e clar că acest SUV rămâne să-şi arate muşchii doar pe şosea, nu şi în afara acesteia.

Motorul lui Porsche Cayenne Radical Star a fost upgradat cu 64 CP. Acum are 564 CP

Preţul pentru un astfel de kit de modificare Porsche Caynee Radical Star se cifrează la aproape 20.000 euro. Deci în jur de 15% din preţul de bază al unui Cayenne Turbo. Merită? Noi am spune că da, iar propunerea celor de la Met-R este de natură să trezească tot interesul pasionaţilor.

Pretul pentru modificarea in Porsche Cayenne Radical Star este de circa 20.000 euro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.