Micul Audi A1 tunat de Senner

Tunerul Senner propune un program interesant de upgrade-uri tehnice pentru micul Audi A1. Poate fi tentant pentru cei care nu mai au răbdare până la apariţia celui mai puternic S1.

Micul Audi A1 tunat de Senner Micul Audi A1 tunat de Senner

Audi A1 by Senner are 140 CPDacă aţi devenit fani ai micului Audi A1, înseamnă că vă interesează orice ţine de customizarea maşinii. Cei care nu sunt mulţumiţi cu pachetul S-Line Sport s-ar putea să fie interesaţi de propunerea tunerului german Senner.

Pentru început, Senner se ocupă de puterea motorului 1.6 TDI, care, graţie resoftării, ajunge de la 105 CP până la nu mai puţin de 140 CP, cuplul maxim crescând şi el de la 250 Nm la 310 Nm. Totul pentru un preţ nu tocmai mic, de 899 euro.

Upgrade-ul de putere este însoţit şi de modificări la nivel tehnic. Suspensia este de origine KW, fiind reglabilă, iar garda la sol mai scăzută evidenţiază cum nu se poate mai bine jantele de 18" Barracuda Voltec T6, finisate în două nuanţe, Real-Chrome sau Black-Chrome

Jante de 18 inch pentru A1Preţul acestora porneşte de la 1.600 euro, în funcţie de pneurile utilizate - în acest caz, este vorba despre pneuri performante Hankook S1 Evo, de 225/35 R 18. Nu lipseşte o evacuare sport, din inox, cu diametrul ieşirilor de 90 mm (parcă pentru a le face în ciudă ecologiştilor), al cărei preţ este de 899 euro.

Interiorul poate fi modificat în funcţie de preferinţele clienţilor, mergând de la o tapiţerie de piele specială până la inserţii din carbon.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.