Micul Audi A1 tunat de Senner

Tunerul Senner propune un program interesant de upgrade-uri tehnice pentru micul Audi A1. Poate fi tentant pentru cei care nu mai au răbdare până la apariţia celui mai puternic S1.

Micul Audi A1 tunat de Senner Micul Audi A1 tunat de Senner

Audi A1 by Senner are 140 CPDacă aţi devenit fani aimicului Audi A1, înseamnă că vă intereseazăorice ţine de customizarea maşinii. Cei care nu sunt mulţumiţi cupachetul S-Line Sport s-ar putea să fie interesaţi depropunerea tunerului german Senner.

Pentru început, Senner se ocupă de puterea motorului 1.6TDI, care, graţie resoftării, ajunge de la 105 CP până la nu maipuţin de 140 CP, cuplul maxim crescând şi el de la 250 Nmla 310 Nm. Totul pentru un preţ nu tocmai mic, de 899 euro.

Upgrade-ul de putere este însoţit şi de modificări la niveltehnic. Suspensia este de origine KW, fiindreglabilă, iar garda la sol mai scăzută evidenţiază cum nuse poate mai bine jantele de 18" Barracuda Voltec T6, finisate îndouă nuanţe, Real-Chrome sau Black-Chrome

Jante de 18 inch pentru A1Preţul acestora porneşte de la1.600 euro, în funcţie de pneurile utilizate - în acest caz, estevorba despre pneuri performante Hankook S1 Evo, de 225/35 R 18. Nulipseşte o evacuare sport, din inox, cu diametrul ieşirilorde 90 mm (parcă pentru a le face în ciudă ecologiştilor),al cărei preţ este de 899 euro.

Interiorul poate fi modificat în funcţie de preferinţeleclienţilor, mergând de la o tapiţerie de piele specială până lainserţii din carbon.