Mini Cooper S by ABF

Casa de tuning ABF a dat un exemplu de inginerie prin doparea unui Cooper S, puterea estimată a propulsorului fiind de aproximativ 650 CP.

Cea mai mare durere de cap a inginerilor de la ABF a fost montarea unui turbocompresor şi a unui intercooler de dimensiuni mari, într-un spaţiu foarte mic, precum compartimentul motor al lui Cooper S. Odată trecut acest hop, puterea motorului a fost ridicată de la 172 CP la 650 CP, ceea ce se traduce în cel mai rapid MIni Cooper S. Datorită "dietei" la care a fost supusă caroseria, greutatea totală a maşinii este de doar 795 kg. În combinaţie cu puterea motorului, Mini Cooper S by ABF, se pare că nu are rival în cursele americane de viteză, acest aspect fiiind subliniat foarte bine de clipul video.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.