Mini Coupe JCW by DuelL AG

Cu toate că DuelL AG nu este una dintre cele mai cunoscute case de design la nivel mondial, tunerul japonez a reuşit să aducă un plus de sportivitate şi agresivitate noului Mini Coupe JCW.

Mini Coupe JCW by DuelL AG Mini Coupe JCW by DuelL AG

DuelL AG, un tuner japonez nu prea cunoscut în Europa, a reuşit să "condimenteze" look-ul noului model britanic, Mini Coupe John Cooper Works. Coupe-ul din Regatul Unit nu duce lipsă de putere, propulsorul turbo de 1,6 litri dezvoltând 211 CP, iar design-ul este unul foarte apreciat, în special de tineri. DuelL AG subliniază caracterul sportiv şi agresiv al modelului britanic cu un nou kit aerodinamic. Spoilerul faţă conţine două guri de aerisire de dimensiuni mari şi un splitter care dă un aer de motorsport coupe-ului englez.

Difuzorul de aer întregeşte tema sportivă aleasă de tunerul japonez.

Tema sportivă este întregită de pragurile redesenate, difuzorul de aer din spoilerul spate şi de jantele negre echipate cu anvelope Kumho. Tunerul japonez nu a dat nici o informaţie privind modificările la nivel tehnic, propulsorul turbo de 1,6 litri producând în continuare 211 CP şi 280 Nm.

Jantele sunt echipate cu anvelope performante Kumho

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.