Mitsubishi Lancer Evo X by Chargespeed

E clar. Fibra de carbon e acum la modă. Şi toată lumea o poartă. Inclusiv noul Mitsubishi Lancer Evo X atunci când este "îmbrăcat" de cei de la Chargespeed.

Mitsubishi Lancer Evo X by Chargespeed Mitsubishi Lancer Evo X by Chargespeed

Lancer fibra de carbonTrendul anticipat încă de la M5-ul tunat de Wald se confirmă: fibra de carbon a ajuns să fie folosită excesiv peste tot. Vă lăsăm să descoperiţi din poze modificările şi locurile în care apare materialul în cauză, însă vă atragem atenţia asupra a două aspecte foarte interesante: portbagajul este din fibră de carbon şi ... suportul de număr este tot din fibră de carbon. Nebunie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.