Mitsuoka Himiko - Morgan tras la xerox!

... şi o fac într-un mod foarte interesant. Ghici pe ce roadster japonez se bazează Mitsuoka Himiko, copie relativ reuşită a lui Morgan Aero 8?

Mitsuoka Himiko - Morgan tras la xerox! Mitsuoka Himiko - Morgan tras la xerox!

Hard-top retractabil de la MX-5!Ghici ciupercă ce-i - unde ciuperca este cel mai vândut şi mai cunoscut roadster japonez, Mazda MX-5. Şi încă în versiunea coupe-cabrio!

Mitsuoka este un mic tuner japonez, care transpune modele destul de cunoscute, în general britanice, pe maşini japoneze, de cele mai multe ori rezultatul fiind demn de un film animat de Walt Disney. Acum, însă, .modelul vizat, Morgan Aero 8, are un tiz chiar interesant la prima vedere prin acest Mitsuoka Himiko.

Chiar are prestantaPrea multe nu sunt de spus despre maşină: în primul rând nu ştiu japoneza, în al doilea rând vorbim despre o maşină în stadiul de concept. Ce se poate, totuşi, remarca este modalitatea foarte reuşită în care a fost transformat modernul roadster Mazda MX-5 într-un veritabil "old boy", care cu siguranţă va prinde la bogătaşii japonezi. Pentru că estimez un preţ mult mai mic decât al unui exclusivist Morgan.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.