MTM prepară Audi RS6

MTM a pregătit un pachet special pentru bolidul german Audi RS6, suficient pentru ca viteza maximă să ajungă la cifre impresionante.

MTM prepară Audi RS6 MTM prepară Audi RS6

Rau de la exteriorAudi RS6 este pentru mulţi dintre noi o maşină mai mult decât suficientă în configuraţia de bază. Însă pentru cei care vor mai mult, MTM a pregătit un pachet de performanţă realizat ca la carte. Audi RS6 Clubsport, aşa cum şi-au denumit cei de la MTM noua maşină, vine cu un set de suspensii ajustabile, un difuzor spate din fibră de carbon, şi jante de 21 de inch încălţate cu pneui Michelin Sport PS2.

În interior, modificările sunt chiar drastice: cuşcă de protecţie, scaune Recaro şi centuri de siguranţă în şase puncte. În realitate, acestea sunt pe măsura sporului de performanţă: motorul dezvoltă acum 720 CP, obţinuţi prin înlocuirea filtrului de aer, a evacuării şi a hărţii de injecţie. Şi în funcţie de pneurile folosite, se poate ajunge la o viteză de top de 340 km/h.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.