Mugen Inspire

Nou lansata Honda Inspire primește atingerea celor de la Mugen, la doar o singură zi după prezentarea oficială din Japonia a versiunii de bază.

Mugen Inspire Mugen Inspire
Mugen InspireNoul model, comercializat pe majoritatea piețelor sub numele Accord este în mare măsură asemănător cu cel comercializat deja în America, urmând ca în curând să fie prezentată și versiunea pentru Europa. Cum de au pus mâna pe noul Inspire așa de repede cei de la Mugen? Ei bine e simplu, pentru că celebra firma de tuning japoneză este întemeiată de nimeni altul decât fiul fondatorului Honda Motor Company, Soichiro Honda.

Pachetul de tuning constă într-un bodykit format din spoilerele noi, praguri și eleron spate dar și dintr-un sistem de evacuare cu patru țevi de eșapament. Frânarea a fost îmbunătățită prin implementarea unor discuri de frână noi ce se întrevăd împreună cu noile etriere prin jantele speciale Mugen. Debutul Mugen Inspire va avea loc la Tokyo Auto Salon la Makuhari în ianuarie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.