Mutantul englez: Range Rover Evoque by Hamann la Geneva 2012

Range Rover Evoque este cel de-al patrulea model preparat de Hamann Motorsport care, în momentul de faţă, străluceşte sub reflectoarele din Salonul Auto de la Geneva 2012.

Mutantul englez: Range Rover Evoque by Hamann la Geneva 2012 Mutantul englez: Range Rover Evoque by Hamann la Geneva 2012

Firma de tuning cu sediul în Laupheim, Germania, a pus mâinile pe Range Rover Evoque cu scopul de a-l face şi mai arătos, aplicându-i acestuia un pachet aerodinamic deoebit de agresiv. Acesta constă în spoilere noi faţă şi spate, praguri laterale mai late şi bosaje mult mai generoase ale roţilor. Iar ca aspectul exterior să fie complet, kitul special este oferit împreună cu jantele "Anniversary Evo" sau Aniversary Evo Black", de 22 inch. Acestea vin încălţate cu pneurile speciale "Edition Race Anodized" de 295/30 ZR 22.

Interiorul a primit la rândul lui câteva upgrade-uri de mare efect, şi aici menţionăm pielea roşie care îmbracă scaunele sport şi care se asortează cu preşurile noi, şi pedalierul din aluminiu grefat cu denumirea tunerului german.

Pachetul pe care tunerul german îl propune pentru Range Rover Evoque creşte atât puterea motorizărilor diesel de 2.2 TD4 şi 2.2 ED4 cu 31 CP şi 65 Nm cât şi cea a motorizării pe benzină de 2.2 Si4 cu 38 CP şi 55 Nm.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.