Nimic deosebit aici. Doar cel mai puternic şi mai rapid BMW M6 GC de pe Terra*

*n-am zis-o noi, ci băieţii de la PP Performance, care s-au ocupat de el. Cu toate că, la cifrele cu care se prezintă, tindem să-i credem...

Nimic deosebit aici. Doar cel mai puternic şi mai rapid BMW M6 GC de pe Terra* Nimic deosebit aici. Doar cel mai puternic şi mai rapid BMW M6 GC de pe Terra*

Ca să ai cel mai puternic şi mai rapid BMW M6 Gran Coupé de pe Terra, nu îţi trebuie decât un BMW M6 Gran Coupé, 15.000 de euro şi o dorinţă nebună să mergi la Alpina şi să le spui că B6-ul lor xDrive Gran Coupé este lent.

De 15.000 €, îţi urci V8-ul bi-turbo, de 4,4 litri, de la 560 cai-putere şi 680 de Newtoni-metru, la numărul rotund 800 (CP), alături de numărul rotund 950 (Nm). Primeşti tratament chiptuning, turbine mai mari, filtre de aer sport BMC, evacuare Akrapovic, un kit pentru toba finală, o garanţie de 12 luni şi un certificat de garanţie pentru piese.

Acum ai un BMW M6 GC care prinde 328 km/h. Şi, dacă ţii neapărat, unul vopsit într-o culoare pe care noi o s-o numim... ăă.. PP Special. Tu ce ţi-ai face, de 15.000 €, la M6-ul tău Gran Coupé?

via BMW Blog

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.