Novitec Rosso modifică modelul Ferrari 458 Spyder

Tunerul Novitec Rosso este de părere că design-ul roadster-ului Ferrari 458 Spyder este prea cuminte şi oferă un pachet de tuning menit să dea un plus de agresivitate modelului italian.

Novitec Rosso modifică modelul Ferrari 458 Spyder Novitec Rosso modifică modelul Ferrari 458 Spyder

Pentru cei ce cred că un Ferrari 458 Spyder nu este de ajuns, tunerul german, Novitec Rosso, a lansat un pachet de tuning ce dă un plus de agresivitate, mărind în acelaşi timp şi performanţele modelului italian.

Roadster-ul din Maranello a fost prezentat anul trecut în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt şi dispune de acelaşi propulsor V8 de 4,5 litri ce produce 562 CP şi 540 Nm ca şi 458 Italia. În ceea ce priveşte design-ul, Ferrari 458 Spyder este considerat de mulţi unul dintre cele mai frumoase modele ale constructorului italian.

Novitec Rosso a adus performanţele motorului la 601 CP şi 569 Nm

Novitec Rosso a pregătit un kit exterior ce se remarcă prin spoilerele cu un design mai agresiv, difuzorul de aer care dă un aer de motorsport şi jantele uriaşe. Ferrari 458 Spyder este încălţat cu jantele NF4 de 21 de inch pe faţă şi 22 inch pe spate. Capota motorului din fibră de carbon întregeşte design-ul agresiv al supercar-ului italian. La înterior modifcările aduse de tunerul german sunt minore. Dintre acestea se evidenţiază numeroasele inserţii de fibră de carbon şi padelele din spatele volanului, mai mari decât cele originale.

Jantele au dimensiunile de 21 inch pe faţă şi 22 inch pe spate

Novitec Rosso nu s-a oprit doar la modificările exterioare. 458 Spyder a primit un sistem de evacuare sport din Inconel, ce cântăreşte cu 21 kg mai puţin decât cel original, un colector de admisie realizat din fibră de carbon şi un upgrade al unităţii de comandă a motorului. Toate aceste modificări aduc un plus de 39 CP, aducând puterea totală a motorului la 601 CP. Tunerul german a instalat o suspensie nouă ce coboară garda la sol cu 35 mm dotată cu un sistem hidraulic, acesta fiind de mare folos la trecerea peste denivelări.

Interiorul iese în evidenţă prin numeroasele inserţii de fibră de carbon

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.