Onyx Concept BMW M3 E92

Onyx Concept este recunoscut pentru lucrările făcute asupra lui Range Rover, extinzându-şi aria de "acoperire" asupra modelelor Porsche şi Bentley. Expansiunea tunerului continuă, marca vizată fiind BMW. Drept dovadă stă prezentarea pachetului vizual şi de performanţă pentru M3 E92.

Onyx Concept BMW M3 E92 Onyx Concept BMW M3 E92

Vizual, Onyx aduce o serie de modifiări M3-ului de serie, precumspoilerul faţă, fustele laterale şi inserează anumite componentedin fibră de carbon cum ar fi difuzor aerodinamic spate, capotă cupriză de aer şi eleron spate.

În interior, clienţii pot opta pentru piele "buffalo hide" cudiferite ţesături colorate, dar şi pentru o serie de inserţii dinfibră de carbon în bordul maşinii. Imaginea agresivă a kituluiestectic este completată de doparea masivă a propulsorului V8 de4,0 litri. Astfel, după "tratament" propulsorul produce 630 CP faţăde varianta de serie care are "doar" 420 CP. Onyx nu dezvăluienimic din modificările aduse propulsorului, dar cu siguranţă putemvorbi de ECU resoftat sau de filtre de aer şi evacuare sport.

Cei de la Onyx mai menţionează, în comunicat, ca întreg pachetulva fi disponibil spre comercializare începând cu 31 octombrie 2010,dar nu specifică absolut nimic despre preţ