Onyx Concept BMW M3 E92

Onyx Concept este recunoscut pentru lucrările făcute asupra lui Range Rover, extinzându-şi aria de "acoperire" asupra modelelor Porsche şi Bentley. Expansiunea tunerului continuă, marca vizată fiind BMW. Drept dovadă stă prezentarea pachetului vizual şi de performanţă pentru M3 E92.

Onyx Concept BMW M3 E92 Onyx Concept BMW M3 E92

Vizual, Onyx aduce o serie de modifiări M3-ului de serie, precum spoilerul faţă, fustele laterale şi inserează anumite componente din fibră de carbon cum ar fi difuzor aerodinamic spate, capotă cu priză de aer şi eleron spate.

În interior, clienţii pot opta pentru piele "buffalo hide" cu diferite ţesături colorate, dar şi pentru o serie de inserţii din fibră de carbon în bordul maşinii. Imaginea agresivă a kitului estectic este completată de doparea masivă a propulsorului V8 de 4,0 litri. Astfel, după "tratament" propulsorul produce 630 CP faţă de varianta de serie care are "doar" 420 CP. Onyx nu dezvăluie nimic din modificările aduse propulsorului, dar cu siguranţă putem vorbi de ECU resoftat sau de filtre de aer şi evacuare sport.

Cei de la Onyx mai menţionează, în comunicat, ca întreg pachetul va fi disponibil spre comercializare începând cu 31 octombrie 2010, dar nu specifică absolut nimic despre preţ

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.