Opel Corsa OPC by Steinmetz

Cel mai mic membru al familiei OPC a primit un set de mici modificări aduse de germanii de la Steinmetz.

Opel Corsa OPC by Steinmetz Opel Corsa OPC by Steinmetz
Opel Corsa OPC SteinmetzOpel Corsa OPC este ultimul model luat în vizor de Steinmetz, care a pregătit un pachet tehnic ce mărește puterea cu 10 CP, până la 202 CP, grație noului sistem de evacuare, integrat în parte din spate în spoilerul de asemenea nou, motorul supraalimentat de 1,6 litri putând raspira acum mai bine decât în varianta de serie.

Evident, un plus se înregistrează și la capitolul sunet, ce împreună cu garda la sol mai mică acum cu 3 cm contribuie la impresia de mini hot hatch. În ceea ce privește designul, Corsa are acum un spoiler față dublu nou, o gilă de tip fagure, stickere laterale argintii și un set de jante cu mărimi de la 16 la 19 inch. Modelul va putea fi admirat în curând la salonul german “Tuning World Bodensee 2008” ce se desfășoară între 1 și 5 mai.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.