Opel Vivaro VPC

Chiar dacă ideea de comercială sportivă este uşor ciudată, producătorii nu se abţin să le imprime măcar un look agresiv.

Opel Vivaro VPC Opel Vivaro VPC
După modelul Transit, Opel a venit şi el cu o variantă sportivă a unui vehicul de marfă. Dacă vrem totuşi să fim mai precişi precizăm că lansarea noului model are loc la Salonul Auto Olandez, acolo unde Saturn este cel care va prezenta Vivaro VPC (Vivaro Performance Concept).

Inspiraţia vine direct din linia de modele OPC, o diferenţă importantă între cele două fiind că există mari şanse ca într-un VPC să intre un OPC. Echipat cu un motor diesel de 2,5 litri ce dezvoltă 144 CP, Vivaro VPC se diferenţiază clar printr-un kit estetic agresiv, cu spoilere noi, praguri sport, jante de aliaj, în interior fiind dotat cu două scaune Recaro. Potrivit celor de la Opel, noul model va fi oferit iniţial doar pe piaţa olandeză în serie limitată de 100 de exemplare.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.