Pachetul Hamann pentru BMW Seria 5

Hamann, specialistul în modificări serioase ale maşinilor BMW, vine cu o propunere proprie pentru exteriorul noului BMW Seria 5. Cât de reuşită e această propunere, vedeţi în imagini.

Pachetul Hamann pentru BMW Seria 5 Pachetul Hamann pentru BMW Seria 5

Berlina BMW Seria 5 a primit de curând dreptul la un pachet estetic puţin mai agresiv, denumit M Sports Package. Însă pentru cei de la Hamann nu e suficient, aşa încât tunerul german propune ceva mai evoluat.

Spoilerul frontal primeşte un splitter ajustabil, iar fantele spoilerului sunt redesenate, integrând acum şi lumini de poziţie de tip LED (rămâne de văzut dacă un "mariaj" reuşit cu soluţia "angel eyes").

La nivel estetic, tabloul este completat cu praguri destul de proeminente, iar în spate avem parte de două eleroane (unul pe lunetă şi unul pe capota portbagajului) plus un difuzor şi evacuări cu două perechi de ieşiri (special concepute pentru versiunea BMW 550i).

Garda la sol este coborâtă cu 35 mm, ceea ce pune în evidenţă jantele de 21", finisate în negru mat şi cu margini cromate. Pneurile sunt de 255/30 ZR 21 în faţă, respectiv de 295/25 ZR 21 în spate, spiţele lăsând la vedere discurile de frână de serie.

În interior, Hamann a înlocuit toate inserţiile din lemn sau aluminiu cu unele din fibră de carbon, pentru un look şi mai tehnic, iar pedalierul este, cum altfel, perforat şi realizat din aluminiu. Nu lipsesc logo-urile Hamann, pe tetiere, volan sau covoraşe.

În curând, Hamann va oferi şi un program de upgrade pentru motorizările lui BMW Seria 5.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.