Porsche 911 Bi-Turbo by DKR Tuning

Atunci apelează cu încredere la cei de la DKR tuning pentru câteva modificări ce îţi vor face maşina mai agresivă, atât vizual cât şi tehnic.

Porsche 911 Bi-Turbo by DKR Tuning Porsche 911 Bi-Turbo by DKR Tuning

540 CP sub capotăPentru 5529 euro, tunerul German DKR vine cu un kit de ridicare a puterii, până la 540 CP şi un plus de cuplu ce ajunge la un total de 775 Nm, toate aceste obţinute dintr-un 3,6 litri boxer. Modificările constau în principal în noul ECU şi un sistem de evacuare sport.

Dacă umilul clientul vrea mai mult, DKR propune un set de jante Cargraphic RS de 19 inch cu pneuri 235/35 pe faţă şi 305/30 pe spate dar şi un spoiler faţă modificat plus un eleron spate de dimensiuni mai mari.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.